Vælg side

Skribenter

Skribenter

Steen walter

Steen walter

Primært Podcast

Jeg er en af grundlæggerne af Runtalks. Jeg er også den der primært fører ordet i Podcasten.
Jeg har gennem en årrække tilhørt den danske elite indenfor mellem/langdistanceløb, med en del danske mesterskaber bag sig. Jeg elsker stadig løbesporten og nyder på trods af min nu manglende form at snørre skoene og løbe en tur i skoven. Til daglig arbejder jeg som Projektleder i DGI Storkøbenhavns Eventteam.

Kent Steen Handlos

Kent Steen Handlos

Artikler og Podcast

Min første løbe-erindring er Hvidovre Rådhusløb. Jeg gik i anden eller tredje klasse. Jeg husker den flow-agtige fornemmelse og jeg har været hooked på løb lige siden.

Det var dog først i mit voksenliv, at jeg for alvor begyndte at sætte det i system og løbe dagligt. Jeg synes at det er sjovt at løbe med nummer på maven, men jeg synes at det er mindst lige så givende, at løbe på eventyr. For mig er løbe noget andet og mere end en sport. Det er en praksis på samme måde, som yoga er en praksis for mig. Et medie til at mærke mig selv dagligt, min krops og mit sinds tilstand.

Løb er ærligt. Når jeg snører skoene og ”trykker til”, finder jeg ud af præcis, hvor jeg er. Hver dag. For mig handler løb om fysik, psykologi og vejrtrækning… og kammeratskab.

Lars Kirkegaard

Lars Kirkegaard

Web og artikler

Jeg er en af grundlæggerne af Runtalks. Jeg har løbet lige siden første gang jeg var med i skolernes årlige motionsdag. Det har aldrig været på mere end motionistniveau. Især løb i naturen og terrænet har altid tiltalt mig mest! Ultra trail har fyldt meget og i 2014 ‘kvalificerede’ jeg mig til UMTB, men blev desværre ikke udtrukket. Siden er jeg blevet far og husejer og taget alt for mange kilo på. Derfor er jeg blevet mere optaget af adventure race, fastpacking og elsker at deltage i NxM. Jeg savner SwimRuns i Danmark!

Henrik Dam Nygaard

Henrik Dam Nygaard

Artikler og Podcast

Jeg fik min interesse for løb, da jeg som 14-15 årig begyndte at supplere mit fodbold med løbetræning. En god form skulle være måden hvorpå jeg kunne kompensere for at jeg ikke ligefrem var verdens hurtigste, stærkeste eller bedste dribler.

I 2010 begyndte jeg at læse Idræt på Aarhus Universitet, hvor jeg bl.a. fik oparbejdet en solid teoretisk viden om træning og præstationsoptimering. Det førte til et par jobs som fysisk træner for elitesvømmere i Aarhus.

I 2014 havnede jeg i praktik hos DGI Storkøbenhavn. Her blev jeg en del af event- og løbeteamet, og I dag er jeg heldig at kunne arbejde med løb på fuldtid som løbekonsulent for netop DGI Storkøbenhavn. Mit arbejde går bl.a. ud på at hjælpe med udvikling af løbeklubberne og skabe initiativer som kan være med til at øge interessen for løb. Jeg er med til at opfinde diverse løbekurser og motionsløb og har et stærkt kendskab til det københavnske løbemarked.

… Flere er allerede på vej …

men har også lyst du være med?

Måske du har en historie, så vil vi rigtig gerne høre fra dig! –

Kontakt os via facebook

FaceBook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Sponsor

Løbskalendar

« maj 2024 » loading...
M Ti O To F L S
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2